måndag 24 januari 2011

Måndag

Har fått en hel del gjort idag trots att vi sov för länge.Blev lunch på en av stans thai restauranger och sen åkte vi och tittade på tapeter på Per Kvadrat.Fick med oss två pärmar hem.När vi kom hem började Jocke putsa fönstren och jag städa.Imorgon ska jag sätta upp nya gardiner i köket och sovrummet.Är dom rummen som vi inte ska tapetsera.Känns inte nån mening att sätta upp gardiner i dom rum vi ska renovera o tapetsera.Jocke har spacklat på hålet mellan lägenheterna oxå.Känns som att vi är på gång nu.Hoppas verkligen det!Är ju inte så långt kvar nu!

Foglossningarna är inte så trevliga på kvällarna när jag ska resa mej ur soffan och går runt i lägenheten.Men känns som det är lindrigt än så länge.Blev ingen promenad idag.Hamm inte med tyvärr,men imorgon är det nya tag.Tvättning,strykning,sätta upp gardiner och promenad!

Nu blir det diska,duscha o lägga mej.Jocke spelar dator med en kompis!

Godnatt!

1 kommentar:

Ulla sa...

Be barnmorska om att få låna en TENS apparat ska vara suveräna mot foglossning och sen även när värkarna sätter igång. Madeleine har värkar just nu och hon har en sån apparat. Hon säger att värkarna känns nästan inte