fredag 5 november 2010


Efter jobbet idag var det dax för ett besök hos barnmorskan.Lilla J skulle följa med oxå.

Fick lyssna på skrutts hjärtljud som var bra,full fart var det där inne!Blodtrycket va bra och vikten +5 kg.Trodde hon skulle mäta magen men är nästa gång tydligen.Barnmorskan kunde iallafall säga att magen var i överkant vilket jag hade anat!!Nästa besök blir om 4 veckor.


Sen bar det av ner på stan för att inhandla alkoholfritt vin.Lyckades även lura med mej lilla J och Jocke på Åhlens.Där råkade det bli en del....En barbapappa skallra,en mysig Barbaskön,två par byxor och en body (var två för130kr),en bok till lilla J och sist men inte minst en bok till mej själv.När vi kom hem plockade jag ur lådan med Skrutts kläder,blev en del!!Dom fick precis plats i min lilla rullväska.


Efter lite vila så samlade vi ihop kartonger och annat och åkte två vändor med bilen till våran nya lägenhet.Känns skönt att slippa ha det stående i vägen här.I helgen har vi tänkt flytta över saker från förråden oxå!!


Imorgon ska vi åka till Sandviken och köpa ett babygym som jag hittade på blocket.Blir en tur till valbo oxå.Börjar bli i akut behov av mammabyxor!!


Nä nu är det verkligen dax för sängen!!Godnatt!


kramkram

Inga kommentarer: