torsdag 23 september 2010

nya jobbet o lite annat

Nu var det ett tag sen jag skrev igen...
Har snart två min nya arbetsplats.Trivs väldigt bra.Hade mina fördomar hur det skulle bli men det är i princip ingenting som stämde.Är lugnare men samtidigt mycket att göra,dagarna rullar på.
Igår bakade jag och en till äpple muffins som blev väldigt goda.Idag bakade min ena jobbarkompis bullar,jättegott!

Igår gick jag in i vecka 15.Är väl meningen att jag ska känna mej piggare snart men det har jag verkligen inte känt av än.Både igår och idag på eftermiddagen har jag känt mej helt slut.
Var iallafall tvungen att släpa mej till banken idag eftersom vi hade bokat tid på banken för att göra klart med lånet till lägenheten.Känns som allt kommer ordna sej även om det kommer bli en hel del jobb med nya lägenheten.

Börjar känna mej lite pirrig inför morgondagen.Klockan halv elva ska vi vara på specialist mödravården i Falun.Barnmorskan har fixat remiss dit eftersom lilla J hade medfött hjärtfel.Känner mej inte orolig.Känns mest bra att få lite extra kollar och så hoppas jag på ultraljud,ju fler gånger vi får se skrutt desto bättre!!

Höll nästan på att glömma!Förra veckan fick jag en jättefin blomma,cyklamen av mina jobbarkompisar på Sagalunden. Med blomman va ett kort där det stod lycka till på nya jobbet!
Blev jätteglad och rörd!!

kramkram

Inga kommentarer: