tisdag 7 september 2010

jobb o kallelse

Idag blev det klart att jag ska börja på dagverksamheten på Balders.Kommer att få ett vikariat där på tre månader.Hon jag går för ska vara på ett annat ställe.Än har jag inte bestämt mej när jag ska gå hem.Helst så tidigt som möjligt,till jul eller i januari skulle vara skönt.Beror väl på lite oxå. Får se hur jag känner längre fram.

När jag kom hem idag låg det ett brev från specialist mödravården på byrån.Jag har blivit kallad dit eftersom lilla J (älsklingens dotter) föddes med hjärtfel.Hon blev opererad för det när hon va ett år,vilket är sent säger Jocke. Det är ju åtta år sen nu och en hel del har hänt sen dess.Ultra ljuden är bättre så man upptäcker sådant tidigare.Vet inte om det finns en risk att Skrutt kan ha det när det är plast syskon som haft hjärtfel,det visste inte barnmorskan heller.Det var därför vi ska till Falun.

kramkram

1 kommentar:

lilla angelyne sa...

Det är skönt att få gå på specen. Hoppas såklart att det inte finns något hjärtfel. Men de som jobbar i Falun är jättegoa och varje gång att få se pyret är ju en glädjestund!

Kram
s